ВПУ №29 смт Володимирець: про найцікавіше з 2017-го

Заклади ПТО інформують, Новини

Батейко Анастасія Олександрівна, голова ради учнівського самоврядування ВПУ №29

смт Володимирець :

– Протягом 2017 року було організовано і проведено велику кількість  різноманітних заходів. Однак, мені хотілося б розповісти про найбільш цікаві та яскраві з них. Такі як:

1.Акція «Здай макулатуру – підтримай українську армію».

Ідея акції полягає в тому, що потрібно не викидати паперові відходи, а передати їх в рамках акції волонтерам. Зібрана макулатура (2500 кг) відправлялася на переробку, а за гроші, виручені від зданої макулатури, придбали медикаменти, які так необхідні бійцям армії.

  1. «Подаруй дитині свято».

В рамках цього проекту – збір дитячих іграшок, а також коштів. Учнівське самоврядування організувало упаковки новорічних подарунків для дітей-сиріт.

  1. «День довкілля» або «Озелени свою територію».

Цей проект уже став традиційним. Так, як у кожної навчальної групи відведена окрема територія, їм пропонувалося приєднатись до акції. Кожна група висаджувала квіти, кущі, дерева і пробували себе уявити дизайнерами   на своїй ділянці. На територіях стало набагато красивіше і затишніше.

  1. «Тиждень турботи та милосердя або «Лист пораненому солдату».

Збирали те, що вважали за потрібне: теплий одяг, кошти та продукти харчування. Наші учні досить активно пройнялися цією акцією і вже за тиждень була зібрана достатня кількість посилок для відправки на Схід в зону АТО нашими волонтерами.

А також було проведено багато спортивних заходів, спрямованих на формування здорового способу життя, культурно-масових заходів, спрямованих на інтелектуальний та культурний розвиток особистості та багато іншого.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *