Рокитнівський профліцей: про найцікавіше з 2017-го

Заклади ПТО інформують, Новини

Доброго дня. Дозвольте представитись – мене звати Бунько Едуард Миколайович, я голова ради учнівського самоврядування Рокитнівського професійного ліцею, навчаюсь на ІІІ курсі за професією «кухар, кондитер».

Хочу Вам розповісти коротко про найкращі події з життя ліцею у 2017 році.

Перш за все навчальний рік розпочався з святкової лінійки, присвяченої Дню знань.

Цікаво і нестандартно в нашому ліцеї пройшов Олімпійський тиждень, а саме Олімпійський квест. Суть його полягає в тому, що по всій території навчального закладу в найпотаємніших місцях знаходяться 10 баз, які розміщені в хаотичному порядку. З кожної групи є три представники, які повинні відшукати по черзі всі бази та дати правильну відповідь на запитання, якщо відповідь, невірна учень повинен виконати певну фізичну вправу, і так на кожній базі. Переможець визначається командно за більшої кількості правильних відповідей.

Також учням запам’ятався святковий концерт, присвячений Дню профтехосвіти та Всесвітньому дню знань. Приємно, що на І курсі є багато талановитих учнів, які вміють не тільки гарно співати, але і грати на музичних інструментах, таких як: гітара, фортепіано, саксофон.

Також цікавим був конкурс фоторобіт «Моя Україно», в якому взяло участь багато учнів. В даний час прогресу та доступності фотозйомки через різноманітні гаджети майже кожен учень ліцею має немаленьку власну фотогалерею. Наприклад, я та мій колега Олександр зайняли 5 призових місць на обласному конкурсі фоторобіт «Моя Україна».

Також хочу відмітити учня першого курсу за професією «лісник, єгер, озеленювач» Берташа Назара, який здобув титул чемпіона Європи з боротьби  сумо серед юнаків.

Також для учнів ліцею було цікавим святкування Нового року в ліцеї. Проводилась новорічна дискотека з різноманітними конкурсами.

Рокитнівський професійний ліцей співпрацює з організацією «Калина», яка займається військово-патріотичною підготовкою. Наш заклад, Рокитнівське медичне училище та райвійськкомат проводять різноманітні тренування: від надання першої домедичної допомоги до тактичного відпрацювання стрільби з пневматичної зброї.

Та багато інших заходів проходять в нашому закладі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *