Рівненський профліцей: про найцікавіше з 2017-го

Заклади ПТО інформують, Новини

Доброго дня, мене звати Потапчук Юлія, я студентка Рівненського професійного ліцею, голова ради учнівського самоврядування

За весь час свого навчання у Рівненському професійному ліцеї, я ще жодного разу не пошкодувала про свій вибір щодо місця навчання. Загалом усі досить дружні, активні, дійсно цілеспрямований колектив. Але мабуть найбільшою похвалою є те, що кожен із студентів, навчаючись тут, здобуває ті знання і навички, які дійсно потрібні їм у подальшому дорослому житті.

Узагальнюючи пройдешній 2017 рік, можна назвати його одним з найбільш успішних років для Рівненського професійного ліцею. У цьому році працювали та старались усі: учнівське самоврядування, психологічна служба, майстри, викладачі та звичайні студенти. Була проведена велика кількість акцій та доброчинних заходів.

Наприклад, проведення патріотичної акції ” Ми – за єдину Україну “. Студенти розфарбовували міст неподалік від ліцею у жовто-блакитні кольори. Ця акція була проведена з метою підняття національного духу і патріотизму у наших людей.

У жовтні 2017 року учнівське самоврядування організувало акцію у вигляді флеш-мобу на тему ” Україна – єдина “. Флеш-моб був представлений з нагоди Дня козацтва та став великою радістю для усіх.

1 грудня, на Всесвітній день боротьби зі СНІДом, учнівське самоврядування провело акцію “Ми – проти СНІДу”, до даної акції також були залучені викладачі. У ході акції студентам та викладачам вручались червоні стрічки, а згодом був проведений тренінг ” Безпечне життя “.

13 грудня самоврядуванням Рівненського професійного ліцею була проведена благодійна акція в дитячому будинку. Студенти ліцею разом з керівником (соціальним педагогом) організували театральний виступ для маленьких жителів дитячого будинку та почастували їх солодкими гостинцями. Це мабуть була одна з найпам`ятніших подій 2017 року, яка назавжди закарбувалась у наших серцях.

Також було проведено багато тренінгів на різні корисні теми, актуальні у нас час. Була організована зустріч з правохоронними органами, де розповідалась інформація, що є корисною для молодих людей нашого віку.

За ініціативою студентів було відвідано стіну Небесної Сотні до Дня гідності та свободи. Студенти запалювали свічки в честь загиблих Героїв та приносили живі квіти.

23 січня для учнів ліцею було проведено екскурсію у Військову частину №3002 третього батальйону Національної Гвардії України. Військовослужбовці провели показові заняття з розбирання ти збирання зброї, розповіли про їх технічні властивості та призначення, про бойову техніку. У світлиці військової частини було проведено профорієнтацію до Академії НГУ. Курсант академії розповів про плюси і мінуси проходження військової служби та навчання.

Отож, ви бачите, що це був дійсно активний рік з багатьма позитивними емоціями та яскравими моментами, саме тому – радійте життю, самовдосконалюйтесь і все у вас буде добре!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *